جشنواره بین المللی عکاسی LES RENCONTRES D’ARLES PHOTOGRAPHIE رویدادی سالانه و مهم برای علاقه مندان به هنر عکاسی و هنرمندان عکاس می باشد .نمایشگاه عکاسی فرانسه در سال ۲۰۱۹ در شهر آرل که شهری با جمعیت کم و کوچک می باشد در کشور فرانسه برگزار خواهد شد . درباره تاریخچه این جشنواره
باید گفت که هر تابستان از سال ۱۹۷۰ در طول بیش از ۴۰ نمایشگاه مختلف در مکان های مختلف در شهرهای گوناگون Rencontres d’Arles برگزار کرده است که تأثیر عمده ای در ایجاد بهترین عکاسان جهان و نقش یک ارتقا دهنده برای عکاسی و استعدادهای خلاقانه معاصر را داشته است . در سال ۲۰۱۸ جشنواره بیش از ۱۴۰،۰۰۰ بازدید کننده داشته است .
آژانس شميران گشت همراه و مشاور شما در زمينه تهيه ويزای شينگن فرانسه و مقدمات ورود به اين نمايشگاه شامل تهيه کارت و بليط نمايشگاه و وقت سفارت فرانسه ، ويزای نمايشگاهی فرانسه ، تور نمايشگاهی فرانسه ، رزرو بليط هواپيما جهت سفر ، رزرو بهترين هتل ها در محل اقامت ، مشاوره در تکميل مدارک و سفارت و ارائه بيمه مسافرتی می باشد . ۱۲ اکسپو برگزار کننده تور های نمايشگاهی و اطلاع رسان تخصصی درباره ی تقويم نمايشگاه های اروپایی و تقویم نمایشگاهی فرانسه می باشد .
شامل ( ويزا ، وقت سفارت ،رزرو هواپيما ،بيمه مسافرتي ،پرکردن فرم ها و ...).
ملاحضات :
1- هزينه بليط نمايشگاه جدا حساب ميشود و بايد مطابق با شرايط ارزي روز محاسبه شود.
2- شميران گشت با توجه به ملاحضات خود امکان گرفتن ضمانت بازگشت از سفر را در هر مبلغي دارد.
3- شميران گشت در صدور يا عدم صدور ويزا هيچ دخل و تصرفي ندارد و در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت بعد از کسر هزينه هاي جاري مبلغ مورد نظر عودت داده ميشود.
4-هزينه ورودي سفارتها و ترجمه مدارک بر عهده مسافر مي باشد.