بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی سالانه کهربا، جواهرات و اشیا و سنگهای قیمتی AMBERIF 2019 که در شهر گدانسک که در گذشته با نام آلمانی دانتسیگ معروف بوده است و یکی از شهرهای بزرگ و از بندرهای مهم در شمال لهستان در کنار دریای بالتیک است برگزار خواهد شد . AMBERIF مهمترین نمایشگاه مرکزی در جهان و بزرگترین رویداد جواهرات در اروپای مرکزی و شرقی است. در اینجا کسب و کار هنری، ایده های خلاق ، آخرین روند و فن آوری در طراحی جواهرات ارائه میشود . نمایشگاه AMBERIR دارای۴۷۰ غرفه دار از سراسر جهان و ۶۰۰۰ بازدید کننده از ۵۸ کشور از جمله روسیه، آلمان، لیتوانی، اوکراین، چین، انگلستان، لتونی، سوئد، ایتالیا، دانمارک، فنلاند، سوئد، ایتالیا، فنلاند، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، مجارستان می باشد .
وبسايت ۱۲ اکسپو همراه و مشاور شما در زمينه تهيه ويزای لهستان و مقدمات ورود به اين نمايشگاه شامل تهيه کارت و بليط نمايشگاه و وقت سفارت لهستان، ويزای نمايشگاهی لهستان ، تور نمايشگاهی لهستان ، رزرو بليط هواپيما جهت سفر ، رزرو بهترين هتل ها در محل اقامت ، مشاوره در تکميل مدارک و سفارت و ارائه بيمه مسافرتی می باشد . ۱۲ اکسپو برگزار کننده تور های نمايشگاهی و اطلاع رسان تخصصی درباره ی تقويم نمايشگاه های اروپایی و تقویم نمایشگاهی لهستان می باشد .
شامل ( ويزا ، وقت سفارت ،رزرو هواپيما ،بيمه مسافرتي ،پرکردن فرم ها و ...).
ملاحضات :
1- هزينه بليط نمايشگاه جدا حساب ميشود و بايد مطابق با شرايط ارزي روز محاسبه شود.
2- شميران گشت با توجه به ملاحضات خود امکان گرفتن ضمانت بازگشت از سفر را در هر مبلغي دارد.
3- شميران گشت در صدور يا عدم صدور ويزا هيچ دخل و تصرفي ندارد و در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت بعد از کسر هزينه هاي جاري مبلغ مورد نظر عودت داده ميشود.
4-هزينه ورودي سفارتها و ترجمه مدارک بر عهده مسافر مي باشد.