نمایشگاه جذاب MIG – MOSTRA INTERNAZIONALE DEL GELATO ARTIGIANALE 2019 در واقع نمایشگاه Gelato ( بستنی به ایتالیایی ) است . پس اگر جز طرفداران بستنی ایتالیایی هستید یا فعال در عرصه بستنی سازی هستید می توانید شرکت در نمایشگاه سالانه بستنی ایتالیایی منطقه لونگارونه که یک کومونه در ایتالیا است و در استان بلونو قرار دارد را در برنامه خود قرار دهید . سی و ششمین نمایشگاه بین المللی ژلاتو از ۱ تا ۴ دسامبر ۲۰۱۹ برگزار خواهد شد . MIG بستر مناسبی برای شرکت هایی است که محصولات نیمه تمام ، ماشین آلات ، تجهیزات و خدمات را در زمینه سالن های صنعت ژلاتو تولید می کنند. در دسامبر سال ۱۹۵۹ بود که اولین “نمایشگاه ژلاتو” برگزار شد. همه ساله در آغاز زمستان این نمایشگاه بین المللی برگزار میشود .
آژانس شميران گشت همراه و مشاور شما در زمينه تهيه ويزای شينگن ایتالیا و مقدمات ورود به اين نمايشگاه شامل تهيه کارت و بليط نمايشگاه و وقت سفارت فرانسه ، ويزای نمايشگاه ایتالیا ، تور نمايشگاهی ایتالیا ، ویزای کاری ایتالیا ، رزرو بليط هواپيما جهت سفر ، رزرو بهترين هتل ها در محل اقامت ، مشاوره در تکميل مدارک و سفارت و ارائه بيمه مسافرتي مي باشد . ۱۲ اکسپو برگزار کننده تور هاي نمايشگاهي و اطلاع رسان تخصصي درباره ي تقويم نمايشگاه هاي اروپايي و تقویم نمایشگاهی ایتالیا مي باشد .
لطفا جهت اطلاعات بيشتر و اطلاع از هزينه ها و نحوه شرکت در نمايشگاه با شماره هاي آژانس شميران گشت تماس بگيريد :
يا روي گزينه خريد بليط کليک نماييد و در فرم مربوطه اطلاعات و شماره تماس خود را وارد کرده تا کارشناسان شميران گشت با شما تماس بگيرند