مدارک مورد نیاز ویزا

مدارک مورد نیاز ویزا در خیلی از کشورها شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.

مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.

تبصره ۱ : درست است که کشورهای که عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید فرم درخواست ویزای فرانسه ارائه شود.

تبصره ۲: ویزای بعضی از کشورها مثل ویزای کانادا ، ویزای استرالیا ، ویزای نیوزلند ، ویزای آمریکا و … فرم ویزا بصورت آنلاین و از طریق سایت ارسال میشود.

تبصره ۳: بعضی از کشورها مثل کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و … مدارک مورد نیاز ویزا بعد از ترجمه اسکن شده و از طریق سایت باید برای سفارت ارسال شود.

 

شناسنامه و کارت ملی

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

 

گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای قبلی  چاپ شده تهیه کنید.

نکته مهم: حتما صفحه اول پاسپورت توسط متقاضی امضا شود.

 

دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ باشد.

نکته مهم: حتما به عکاسی یادآوری کنید که ۸۰ درصد عکس صورت متقاضی باشد .

 

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.

لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.

پرینت حساب گردش سه ماه آخر لاتین و تمکن مانده حساب به زبان انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

نکته مهم: برای درخواست ویزای شینگن باید معادل یورو و برای سفارت کانادا معادل دلار کانادا گرفته شود.

ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن   .

ترجمه‌ سند ملکی به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

بیمه مسافرتی

برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)

برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.

این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.

دعوت‌نامه:

اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.

اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

توضیحات بیشتر :

– برای اخذ ویزای شینگن برای کسانی مثل زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.-

مطالب مرتبط
نظر خود را به اشتراک بگزارید

دو + یازده =