ویزای نمایشگاهی | ویزای نمایشگاهی | شمیران گشت

ویزای نمایشگاهی

نمایشگاه جایگاهی است که در آن ارائه کنندگان و بازدیدکنندگان می‌توانند با کنش‌های سازمان یافته و هماهنگ به داد و ستد کالاها، خدمات و اطلاعات بپردازند. نمایشگاه جایی است که عرضه‌کنندگان و بازدیدکنندگان با هم روبرو می‌شوند. نمایشگاه جایگاه شناساندن یک ایده نوین یا جای داد و ستد اطلاعات، نوآوریها، نوآفرینی‌ها و اختراع هاست. ویزای نمایشگاهی نوعی از ویزای تجاری است که برای متقاضیان شرکت در سمینار ها، نمایشگاه ها و یا جشنواره های کشور مقصد را دارند صادر می شود ،افرادی که قصد دارند در یک نمایشگاه شرکت کنند و یا حتی صرفا به عنوان بازدیدکننده حضور داشته باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای نمایشگاهی درخواست دهند.

اکسپو (EXPO) یا نمایشگاه جهانی، نمایشگاه‌های بزرگی است که در مدت زمان حدود یک‌ونیم قرن گذشته، ، مجمعی شده است برای عرضه‌ دستاورد‌هایی در حوزه‌های علم، صنعت و فرهنگی و هنری کشورهای شرکت‌کننده. در کنار هم قرار گرفتن این دستاورد‌ها ، به ایجاد بازار اقتصادی – توریستی بزرگی منجر می‌شود که به میزان جدی گرفته شدن ازسوی دولت‌ها و جوامع مختلف، رویداد‌های اقتصادی و اجتماعی مطلوبی را رقم می‌زند.

نمایشگاه‌ها بر پایه موضوع یا محل برگزاری به گونه زیر دسته‌بندی می‌شوند:

  1. بازار (یا بازار مکاره)
  2. نمایشگاه‌های محلی
  3. نمایشگاه‌های منطقه ای
  4. نمایشگاه‌های ملی
  5. نمایشگاه‌های بین قاره ای
  6. نمایشگاه‌های بین‌المللی عمومی
  7. نمایشگاه بین‌المللی تخصصی
  8. نمایشگاه‌های بین‌المللی اطلاعاتی
  9. نمایشگاه‌های اختصاصی کشورها
  10. نمایشگاه‌های اکسپو
  11. نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات
  12. نمایشگاه مجازی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور آمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. هر شهروند کشور خارجی که می‌خواهد وارد کشور آمریکا شود، ابتدا باید ویزای غیر مهاجرتی برای اقامت موقت یا ویزای مهاجرتی برای اقامت دائم بگیرد. 

آلمان با داشتن دو سوم رویدادهای پیشرو در جهان در زمینه تجارت، مکان شماره یک جهان برای نمایشگاه های تجاری است. این کشور سالانه میزبان بیش از ۱۰۰،۰۰۰ نفرخارجی است که تنها با هدف بازدید از نمایشگاه ها  وارد آلمان می شوند، در حالی که بیش از ۲۰،۰۰۰ نفر دیگر به عنوان غرفه دار در نمایشگاه وارد کشور می شوند. علاقمندان به بازدید از نمایشگاه های کشور آلمان ملزم به اخذ ویزای شنگن نمایشگاهی می باشند. مدت زمان صدور ویزای نمایشگاهی آلمان یک روز قبل از نمایشگاه و ۴ روز بعد از نمایشگاه می باشد. کشور آلمان در زمینه میزبانی نمایشگاه‌های بین‌المللی دارای مقام اول در جهان است.

آمریکا علاوه بر اینکه مقصد گردشگری معروف و مکانی که مردم می‌خواهند شغل پیدا کنند، محل خوبی برای انجام کسب و کار است. ویزای B1 یک ویزای غیرمهاجرتی آمریکا است که بازدیدکننده برای اهداف تجاری وارد آمریکا می‌شود. دارندگان ویزای B1 می‌توانند در فعالیتهای زیر شرکت کنند:

  • مذاکره کردن دربارۀ قراردادها
  • مشورت کردن با همکاران تجاری
  • حل و فصل مسائل مربوط به یک ملک
  • شرکت کردن در کنفرانس‌ها، جلسات آموزشی، رویدادهای حرفه ای یا تجاری
  • انتقال از طریق آمریکا: افراد خاصی ممکن است با ویزای B1 از آمریکا ترانزیت شوند.
  • بدون بلیط سوار شدن: بعضی از خدمه هوایی ممکن است به عنوان خدمه پرواز وارد آمریکا شوند.

ویزای نمایشگاهی

 

اصولا مدارک لازم برای دریافت ویزای بازدید نمایشگاه در سراسر دنیا با هم مشابه است اما در برخی از موارد هم بنا به کشوری که فرد در آن زندگی می‌کند، مدارکی متفاوت برای تسلیم به سفارت نیاز می‌شود. 

ملزومات دریافت ویزای نمایشگاهی کدام اند؟

برای حضور تخصصی در نمایشگاه‌های مختلف حرفه‌ای که در دنیا برگزار می‌شود هم باید مدارکی را ارئه کرد:

  • مدارکی که هدف فرد از حضور در آن کشور را نشان می‌دهند. مثل: مدارکی مبتنی بر ارتباط کسب‌ و کار فرد با موضوع نمایشگاه،
  •  دعوتنامه حضور در نمایشگاه،
  •  هزینه پرداختی برای شرکت در نمایشگاه.
  • توصیه ‌نامه‌ای از سوی شرکتی که فرد در آن کار می‌کند و نمایندگی فرد از سوی شرکت برای حضور در نمایشگاه را اثبات و همچنین مدارک معتبر فعالیت شرکت را شامل می‌شود .
  • مدارکی دال بر توانایی مالی برای پرداخت هزینه خود که بنا به نوع شغل و حرفه می‌تواند مدرکی از حساب مالیاتی، حقوق دریافتی و حساب بانکی یا مالکیت شرکت و کسب ‌و کار باشد.

 

 

نمایشگاه مجازی چیست؟ نمایشگاه مجازی تصویر مجازی از یک نمایشگاه را به صورت ۲ بعدی و ۳ بعدی ارائه داده و کاربران میتوانند با حرکت در آن اطلاعات مربوط به شرکتها را بیابند. بطوریکه در ذهن کاربر قدم زدن در یک نمایشگاه واقعی را ایجاد میکنند.

 

نمایشگاه و کارکرد‌های آن در توسعه بازار ها

نمايشگاه به معني محل عرضه کالا است. مترادف واژه نمايشگاه به زبان انگليسي به معني جشن است و وجه تسميه يا علت نام گذاري نمايشگاه اين است که در گذشته مردم عادت داشتند در روزهاي خاصي و در محل هاي مشخصي با انگيزه گردهمايي و شرکت در اجتماع هاي عمومي, ضمن مراسم جشن و شادماني يا برگزاري آداب و رسوم به تجارت نيز بپردازند. ريشه پديده نمايشگاه (Fair) به منشا زباني آن برمي گردد. Fair از كلمه لاتين feira  گرفته شده كه به معناي تعطيلات و بازار مكاره است. اين واژه به نوبه خود متناظر است با كلمه لاتين feriae  كه به معناي فستيوال مذهبي مي باشد.

طي قرن دوازدهم اهميت نشست هاي تجاري افزايش يافت. نمايشگاه ها در کنار كليساها برگزار مي شدند به نحوي كه مفاهيم جشنواره مذهبي و بازار مكاره در زباني مشترك آميخته شدند. كلمه Exhibition اوايل ۱۶۴۹ مطرح شد. اين واژه از كلمه لاتين Exposito اقتباس شده است كه به معناي نمايش يا نشان دادن در يك نمايش مي باشد. Exposition  فقط مجموعه اي از اشيا جالب كه در محل و زماني خاص به نمايش گذاشته مي شوند نيست. نمايشگاه  يك فعاليت و اقدام انساني است كه به دليل هاي مشخص  و براي رسيدن به نتايج تعريف شده خاص صورت مي گيرد. نمايشگاه ها شكلي از تبادل انساني هستند كه به اين وسيله غرفه داران از يك طرف با بازديدكنندگان از طرف ديگر ارتباط برقرار مي كنند. نتايج آنها فقط بر حسب فعاليت و تفكر آينده مطرح مي شوند.

واژه Exposition به همان ريشه Exhibition  برمي گردد. Exposition  در فرانسه قديم ريشه دارد و بسيار شبيه Exhibition است. Exposition در محل هايي برگزار مي شدند كه ويژه آنها ساخته شده بودند. واحدهاي دولتي و يا گروه هايي از شركت ها با حمايت دولتي به منظور توسعه تجارت برگزاركننده آنها بودند و از توليد كنندگان براي نمايش كالاهاي خود دعوت به عمل مي آمد. در زبان محاوره اين سه مفهوم به يك معنا استفاده مي شوند. اما برخي از توسعه هاي مفهومي جالب وجود دارد كه تغييرپذيري صنعت نمايشگاهي امروز را نشان مي د هد.

ویزای نمایشگاهی 

نمایشگاه مجازی میتواند چه قابلیت هایی داشته باشد  ؟

– امکان عضویت

– امکان ثبت سفارشات

-امکان پرداخت آنلاین

– امکان تعریف و ثبت غرفه توسط متقاضیان

– امکان تعریف محصولات به صورت دست بندی شده

– امکان ثبت محصولات به همراه متن و تصویر

– امکان ثبت اخبار و مقالات مربوط به غرفه دارن

– امکان نمایش لیست مشتریان

-امکان ثبت نمایندگی های فروش

-امکان مدیریت منوها

-امکان دریافت درخواست استعلام قیمت

-امکان ارجاع استعلام قیمت به غرفه دار مربوطه

-امکان مدیریت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات

-امکان ثبت سالن های مختلف

-امکان گروه بندی محصولات در سالن های مربوطه

-امکان ثبت و مدیریت بنر های تبلیغاتی

– امکان ایجاد خبرنامه الکترونیکی به صورت گروهی و اختصاصی

– امکان پشتیابانی از سامانه تیکتینگ

-امکان ارسال ایمیل و پیامک به کاربران

-امکان ارسال اطلاعیه ها و بخشنامه ها به پرسنل و کاربران سایت

– امکان گزارش گیری از لیست پرداخت و دریافت ها

– امکان گزارش گیری از لیست سفارشات

– مشاهده اطلاعات غرفه های در حال اتمام قرار داد

– مشاهده اطلاعات بنرهای در حال اتمام قرار داد

– امکان تعریف سطوح و مجوزهای دسترسی

– امکان ثبت آگهی های رایگان و فرصت های تجاری براساس مجوزهای دسترسی

– امکان عضویت دائم

– امکان معرفی کالا به همراه تصویر و متن

– امکان تعریف و ثبت غرفه توسط متقاضیان

– امکان مشاهده نمای کلی سالنها و انتخاب غرفه

-امکان معرفی کالا به همراه تصویر و متن

 

تور نمایشگاهی چیست؟ تورهای نمایشگاهی نوع خاصی از تورهای مسافرتی است که هدف اصلی آن بازدید از یک نمایشگاه بین المللی در خارج از کشور می باشد. اگرچه عوامل تشکیل دهنده این نوع تور از نظر نام با سایر تورهای مشابه است اما ماهیت آن کاملا متفاوت است و برگزاری این تورها نیازمند تخصص های ویژه ای است که در صورت عدم وجود آنها متقاضی قطعا به اهداف خود دست نخواهد یافت. نام MICE که از حروف اول کلمات Meetings به معنی نشست‌ها و اجلاس‌ها، Incentives به معنی انگیزه‌ها و محرک‌ها، Conferences به معنی کنفرانس‌ها و Exhibitions به معنی نمایشگاه‌ها تشکیل شده است، تعبیر جامع‌تری از این نوع تور به‌دست می‌دهد.

تور نمایشگاهی

 

ویژگی هایی که در تورهای نمایشگاهی وجود دارد :

 

۱-ارائه مشاوره در انتخاب مناسب ترین نمایشگاه در رابطه با اهداف متقاضی

۲-تعیین وقت ملاقات با شرکت های مورد علاقه متقاضی به منظور مذاکره با طرفهای تجاری در زمان نمایشگاه

۳- راهنمای تخصصی مسلط به زبان های خارجی جهت مذاکره و ترجمه با شرکت ها ( با تعیین وقت قبلی )

۴-وجود راهنمای فارسی زبان مقیم در کشور و شهر مورد نظر به منظور پیگیری مذاکرات نیمه تمام و ارسال کالاها یا نمونه های تجاری پس از بازگشت مسافر به ایران و خدمات بسیار دیگری که این راهنما به علت آشنایی کامل با شهر مورد نظر می تواند ارائه نماید.

۵-بازدید تخصصی از مراکز صنعتی و خدماتی به صورت گروهی ( نمونه برخی از این بازدید ها در گزارش تورهای برگزار شده قابل مشاهده می باشد )

۶- ارائه خدمات ویژه در رابطه با اخذ ویزای شینگن اروپا با همکاری اتاق بازرگانی ایران و سایر کشورها، از جمله تعیین وقت مناسب سفارت – تهیه کارت نمایشگاه – تکمیل فرمهای سفارت و سایر مدارک همچنین کنترل مدارک مسافران با توجه به تاکیدات هر سفارتخانه بر روی مدارک مورد نیاز

۷-هتل محل اقامت : در تورهای نمایشگاهی نوع و محل هتل و نحوه درسترسی آن به محل نمایشگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

۸-ادامه مسیر سفر : کلیه متقاضیان می توانند پس از اتمام سفر نمایشگاهی، تقاضای ادامه مسیر به کشورهای دیگر را داشته باشند و یا از انتخاب های اختیاری این شرکت جهت بازدید از کشورهای دیگر استفاده نمایند .

 

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۴.۵ / ۵. تعداد آرا: ۴

تاکنون رأی داده نشده ! اولین کسی باشید که این مطلب را ارزیابی می کنید

اگر این پست را مفید یافتید ...

ما را در اینستاگرام دنبال کنید!

نظر خود را به اشتراک بگزارید

10 + 16 =